Ugnstorsk
1 pkt djupfryst torsk 600 g
Salt
Peppar (citron-peppar)
1 purjolök
Margarin
1-2 tsk curry
2 tomater
3 dl gräddfil
Riven ost
Ugn: 225 grader
Strimla purjolöken och fräs den mjuk i margarin och curry, utan att den tar färg. Lägg den i botten på en ugnssäker form.
Salta och peppra torskblocket och lägg ovanpå purjolöken.
Skiva tomater och lägg ovanpå torsken.
Häll över gräddfil och strö slutligen över riven ost.
Tillaga i ugn ca 45-50 minuter.
Servera med kokt ris och sallad.
1 pkt djupfryst torsk 600 g
Salt
Peppar (citron-peppar)
1 purjolök
Margarin
1-2 tsk curry
2 tomater
3 dl gräddfil
Riven ost
Ugn: 225 grader
Strimla purjolöken och fräs den mjuk i margarin och curry, utan att den tar färg. Lägg den i botten på en ugnssäker form.
Salta och peppra torskblocket och lägg ovanpå purjolöken.
Skiva tomater och lägg ovanpå torsken.
Häll över gräddfil och strö slutligen över riven ost.
Tillaga i ugn ca 45-50 minuter.
Servera med kokt ris och sallad.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar