2007-11-15

Taccopizza

Taccopizza i långpanna

Degen:
4 dl vatten
50 g jäst
4 msk olja salt
1 liter mjöl
låt jäsa i 20-30 minuter



Köttfärsblandning:
1 kg köttfärs
3 gula lökar
2 påsar tacomix ( 1 medium och 1 stark)
1 dl vatten

2 små burkar crème fraiche
8 msk majonnäs
3 tomater
4 dl riven ost
Ev Jalapeno

Stek köttfärsen och blanda i resten av ingredienserna. Bred sedan köttfärsblandningen över degen.
Crème fraiche och majonnäs blandas ihop och breds ut över köttfärsblandningen på pizzan.
Skiva tomaterna och lägg ovanpå.
Strö riven ost över alltihop.
Ev skivad Jalapena överst.

Ugn. 250 grader.
Gräddas i 15-20 minuter

Servera en sallad till. Underbart Gott!

Inga kommentarer: